1.01.2009

teknolojide en iyi on




Optoma Pico PK101: 20 cm ile 2,5 metre uzaklıktaki imajları görüntüleyebilen cihazı, iPod ya da iPhone’a bağlayarak filmlerinizi duvarda ve hatta uçakta önünüzdeki koltuğun arkasında izleyebilirsiniz. 2 saate yakın pil ömrü, kendiliğinden 0.5 watt speaker ve keskin ve parlak renkli video görüntüsü sağlayan beyaz LED ışığı bulunan PK101, 480 x 320 piksel çözünürlüğe sahip. Yaklaşık 114 gram ağırlığıyla PK101 projektör birçok cep telefonundan daha küçük. Ses çıkışı küçük olduğundan, cihazla birlikte kulaklık ya da harici mikrofon kullanmak gerekebilir. Amerika’daki satış fiyatı: 399 dolar.

Mitsubishi LaserVue 65-in. HDTV: Televizyona harcayacak binlerce dolarınız varsa, eğlenmek için her şeye sahipsiniz demektir. Gerçekten en iyisi olan bu televizyonda görüntü için ilk kez lazer kullanıldı. Geniş bir renk gamına sahip televizyon benzer büyüklükteki LCD ya da plazmaların yarısı kadar elektrik tüketiyor. Amerika’daki satış fiyatı: 6 bin 999 dolar.

Apple iPhone 3G: Cep telefonu olarak çok özel olmayan cihaz, mobil hesaplama çağı olarak lanse edildi. Yüklemek için binlerce uygulama bulunan cihazda GPS de var. Yine cep telefonlarında ilk defa kullanılan bir özellik olan harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme kısacası her şeyi bulabileceğiniz telefonu hemen yatay konuma aldığınızda görüntü de sizinle birlikte dönüyor ve ekrana tam sığıyor.
amerikada satış fiyatı 199 dolar
Nikon D 90: Güçlü bir büyüklük için hazırsan, dünyanın video kayıt özellikli ilk dijital SLR modeli olma unvanına sahip olan yeni Nikon D90′ı göz önünde tutacaksın. Amerika’daki satış fiyatı: 1300 dolar.

foxL Bluetooth Portable Speaker: MP3 çalarınız için cep büyüklüğündeki Bluetooth speaker, aynı zamanda hands-free özelliği olan iletişim sistemi. Gözlük kılıfından daha büyük olmayan cihaz, dinleyicileri memnun etmek için yeterli sesi sağlıyor. Cep telefonunuza kablosuz bağlayabilir, arabada yanınıza alabilir ve mikrofonu ile sürüş esnasında aramalarınızı yapabilirsiniz. Amerika’daki satış fiyatı: 249 dolar.

Sennheiser MX W1 Wireless Headphones: Kulaklık için 500 dolar harcamak çok fazla. Fakat, harika bir ses için bu kulaklık buna değer. Amerika’daki satış fiyatı: 499 dolar.

Flip Video MinoHD: iPod büyüklüğündeki camcorder (video alıcısı ve ses kayıt cihazı karışımı aygıt) yüksek çözünürlüklü video çekiyor, Mino’nun tek-tuş sadeliğine razı oluyor. Cihaz kendi üzerindeki düzenleme yazılımıyla geliyor. Amerika’daki satış fiyatı: 230 dolar.

Kindle: Amerikan Amazon.com tarafından piyasaya sürülen bir elektronik kitap (e-kitap) görüntüleyici olan kindle, kitap okumayı sevenler için müthiş bir cihaz. Seyahat edenler özellikle yolda giderken lüks bir kütüphanedeymiş gibi eğlenecekler. Çok yüksek hücresel ağla bağlanabilen Kindle, istenilen kitaba ulaşılmasını sağlıyor. Amerika’daki satış fiyatı: 359 dolar.

Roku Netflix Box: HDMI, Component ve S-Video gibi birçok farklı port’dan televizyonunuza bağlayabiliyorsunuz. Ses bağlantısı için de analog ya da dijital optik bağlantıları tercih edebiliyorsunuz. Roku box gibi cihazlar tamamen DVD’lerin yerini alacak gibi. Netflix aboneliğiyle birlikte Amerika’daki satış fiyatı: 99 dolar.

Sony PlayStation Home for PS3: Bu sanal dünya Sony’nin fazla pahalı video oyunu konsolunu satın almak için harika bir sebep. Üç boyutlu bir online sosyal arkadaşlık servisinin satış fiyatı: Ücretsiz.

7 yorum:

Sinirli Prenses dedi ki...

Bana şey lazımdı ııı neydi Canon G9 mümkünmüdür :))

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

bir apple manyağı olarak iphone'un türkiyeye gelmesini dört gözle beklemiştim ama yapılan eleştiriler (çabuk bozulması, pilinin değiştirilememesi, mms yollayamaması vs.) beni biraz hayal kırıklığına uğrattı...

~PakKaramu~ dedi ki...

Salam to you

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

hepsi birbirnden iyi markalar .
bazılarının fiyatlarıda iyi.ama nikonu alırken biraz düşünürdüm...çekimi eminim mükemmeldir ama düşürür kırarım diye..:)

parka dedi ki...

Sevgili arkadaşım sayfamdaki 33 0kul 3003 öğrenci kampanyasının logosunu sayfanıza taşıyarak sizinde desteğinizi rica ediyorum.

Saygılarımla

Ahmet

Murat dedi ki...

hepsi birbirnden iyi markalar .

Seviyeli Sohbet dedi ki...

güzelmiş ellerine sağlik