21.10.2008

anna kournikova geri mi dönüyor?

Rus tenisçi Anna kournikova 2003 yılında geçirdiği bir sakatlığın sonrasında sporu bıraktığını açıklamıştı.Podyumlarda boy göstermeye başlayan anna 5 sene aradan sonra tenise tekrar döneceğinin sinyalini verdi.Antremanlara başlayan ünlü tenisçi en kısa zamanda turnuvalara katılmak istediğini söyledi.Şimdilik bu söylentiler tenis dünyasında konuşuluyor ama gerçekleşirse herkesin özlediği anna'yı tekrar kortlarda görmek hepimizi sevindirecek gibi gözüküyor

4 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

Ben steffi graftan sonra bağyanlar tenisini samprastan sonra da erkekler tenis maçlarını izlemeyi bırakmıştım ama dönsün kimse tenisteki becerisiyle ilgilenmiyor nasıl olsa,bi tek ben işte:)

rebelon dedi ki...

doğru söylüyosun dostum ama olsun en azından tenise merak başlamış oluyo.bence nadal da seyrettiriyo sen gene izlemeye başla:)

miracsaral dedi ki...

Herkesin özlediği mi ?. Bu cidden tenis yeteneği ve özverisiyle ilgili olamaz herhalde. Çünkü yani iyi bir tenisçi değil. Ama bu aralar çok sağlam bir nesil yakalamış olan Rus tenisinin başarısı Anna ile düşüşe geçmeyecek kadarda iyidir.

rebelon dedi ki...

kesinlikle haklısın ben sadece tenisi bu şekilde değerlendirenleri de bu sporu anlatmaya çalışıyorum