23.10.2008

istersen uyanma

Size bugün bana ilginç gelen bir saatten bahsedeceğim.Japonlar gene yapacağını yapıyor ve kimsenin aklına gelmeyecek şeylerle uğraşıp bizleri şaşırtmaya devam ediyorlar.Bandai japon firmasının çıkardığı saat,üzerinde bir hedef ve bir adet plastik tabancasıyla birlikte pazara çıkıyor.Gun o'clock adı verilen saat sabahları sahibini uyandırma garantisi veriyor,aynı zamanda kişiyi eğlenceli bir oyuna teşvik ediyor.

Güneşin doğduğu ülkede 15 kasım da piyasaya çıkacak olan Gun o'clock uyanmak istediğiniz saatte ilginç bir ses çıkartıyor ve üst tarafındaki hedef tahtasında kırmızı ışıklar belirecek.uyanacak kişi saatin susması için hedefi plastik tabancayla tam 12'den vurması gerekiyor.

Zilin sesini durdurmak için en uzak mesafenin 3 metre olması gerekiyor.Hedefi vurduktan sonra size tebrikler yağacak ve güne daha dinç uyanacak,günün ilk başarısıyla güne daha motive olmuş bir şekilde başlayacaksınız.


for english
wake up with very interest a o'clock the morning
Alarm clock with a gun market in Japan company bandai

Alarm clock with a gun butt and ensure not only quick awakening, but also invites the owner to play at bodarstvane.

The product is called Gun O'clock and the work of the Japanese company Bandai. He will appear on the market in country orient on Nov. 15.

In certain hour for awakening budilnikat pipe issue, but the top is dissolved round
target. At that point budeshtiyat is to feel the hand set to his bed a plastic gun and hit with infrared beam illuminating target, to stop the sound.

The maximum firing distance is 3 meters. During the day an owner may
play with alarm by shooting a gun at the target.

If you hit ten, with a special device enthusiastic voice to praise him precisely hit. The target audience of Gun O'clock are men aged 20-30 years.

1 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

hahaha süpermiş:)