1.11.2008

Sony Cybershot DSC-T700 ile anı yakalayın


Sony ürünlerine oldum olası ilgim var.Şimdi tanıtacağım fotoğraf makinesi şaşırtıcı özelliklere sahip harika bir ürün.İnce, renkli ve taşıması kolay bir yapıya sahip olan Sony Cybershot DSC-T700 gece çekimlerinde tatile, partilerden sevdiklerinizle buluştuğunuz anlara kadar her türlü ortamda fotoğraf çekim işlemini kolaylaştırıyor. Sadece 16.4 mm (en ince noktada 15.2 mm) inceliğinde olan Cybershot T700 dijital fotoğraf makinesinin 4 GB kapasiteli dahili hafızasına 40,000 adet dijital fotoğraf kaydedilebiliyor. Sony T77 modeli gibi Sony Cybershot DSC T700 dijital fotoğraf makinesi siyah, gümüş, altın, pembe ve kırmızıdan oluşan beş farklı gövde rengi seçeneği ile satışa sunulacak. Cybershot T700 dijital kameranın arka yüzünde 3.5 inç (8.9 cm) büyüklüğündeki geniş format LCD ekranın haricinde herhangi bir tuş veya butona yer verilmemiş.Kullanıcılar bu gayet büyük dokunmatik LCD ekran sayesinde fotoğraflarını son derece foto gerçekçi bir kalitede izleyebiliyor veya menü aracılığıyla kamera ayarlarını kolaylıkla değiştirebiliyorlar. Tüm fotoğraflar klasörler halinde kaydediliyor ve böylece kullanıcıların aradıkları fotoğrafları kolaylıkla bulması sağlanıyor.Kameranın Albüm modu fotoğraflarınızı klasörler halinde organize ederek çeşitli başlıklar altında toplamanıza yardımcı oluyor.
Sony Cybershot DSC-T700 kamera teknik özellikleri
• Beş farklı renk seçeneği sunan ince ve şık gövde tasarımı
• 10.1 megapiksel efektif çözünürlük
• 4 gigabyte dahili hafıza
• Fotoğrafları organize etmeye yarayan Albüm fonksiyonu
• Gülümseme Modu
• Yüz Tanıma fonksiyonu
• Kapalı Göz alarmı
• 3.5 inç (8.9 cm) büyüklüğünde geniş format LCD ekran
• Fotoğrafların internet sitelerine kolaylıkla yüklenmesi za olanak tanıyor. Ayrıca fotoğrafların seçilerek bloglara yüklenmesi de son derece kolay bir hale getirilmiş. PC senkronizasyon fonksiyonu Cybershot T700 kamera ile kişisel bilgisayar arasında dosya senkronizasyonunda kullanılıyor. Tek bir tuşa dokunarak gerçekleştirilebilen bu işlem sayesinde kullanıcılar diledikleri tüm dosyaları iki cihaz arasında eşleyebiliyorlar.

Bu yazı hoşunuza gittiyse RSS abonesi olarak yazıları takip edebilirsiniz

2 yorum:

Fıkra Sevenlere dedi ki...

Ben de 5 yıl önce aldığım Cybershot T33 var ama bunu görünce, özelliklerine de bakınca bayağı eskimiş gibi de görünmüyor.. Ama güzel makina profesyonel ellerde daha da güzelleşeceğinden eminim.. Selamlar..

yavuz dedi ki...

yorum için teşekkürler.